Trafikstatistik

Trafiktælling kan både være et spørgsmål om statistik og sikkerhed. Derfor udvikler vi hos Optidata A/S altid på vores systemer til automatisk nummerpladegenkendelse (ANPG), så vi kan levere den bedste løsning til jer, uanset hvad jeres behov er inden for trafiktælling.

Med et system til trafiktælling bygget på ANPG får I adgang til flere data end blot en totalopgørelse over antallet af gennemkørsler, for eksempel fordeling mellem erhverv og privat samt køretøjstype og påhæng, og I får samtidig et system, der er mere præcist end målinger med spoler i vejen. 

Trafiktælling skaber overblik over tilkørsler og frakørsler fra områder samt strømme i trafikken. Trafiktælling via ANPG er derfor et værdifuldt værktøj på parkeringspladser, trafikerede veje og arbejdsområder, hvor I gerne vil have et overblik over antallet af gennemkørende.

Ligesom vores system til trafiktælling giver jer overblik over antal forbikørende og type af køretøj, får I også overblik over hastigheder. Dette er en stor hjælp i forhold til at kunne tilpasse områder og vejstrækninger, så de skaber en hensigtsmæssig trafik i forhold til områdets brug.

Analyser og anbefalinger i forhold til vejnettet kræver korrekt trafiktælling, for at der kan laves præcise prognoser. Dette er essentielt i forhold til at sørge for fremsynet vedligeholdelse af vejene, ligesom det giver et klart blik på udviklingsmulighederne for parkeringspladser.

Med et ANPG-baseret system til trafiktælling fra Optidata A/S får I markedets mest præcise system, som benyttes af Vejdirektoratet og genbrugsstationer over hele landet. Systemet udvikles hele tiden, og det er fleksibelt, så det kan tilpasses til netop jeres behov.

Optidata A/S er en erfaren specialist inden for trafiktælling, og vi har branchepakker både til private og offentlige aktører. Vores systemer er optimeret med datasikkerhed for øje, så I altid er sikre på, at I har et ANPG-system, der lever op til de digitale sikkerhedskrav.

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør