Billedanalyse med AI

Object detection

Optidata A/S leverer systemer til automatiseret billedanalyse med kunstig intelligens (AI), hvilket vinder frem på tværs af brancher. Med intelligent billedanalyse får I et system, der automatisk detekterer de specifikke fokuspunkter og objekter, som I har behov for.

Vores system til billedanalyse er bygget op omkring machine learning, hvilket betyder, at systemet hele tiden lærer af de objekter og situationer, det analyserer på. De konstant forbedrede algoritmer giver jer et system, der altid bliver endnu mere præcist.

Ved at benytte kunstig intelligens får I automatiseret jeres billedanalyse. Dette resulterer i en billedanalyse, som både er hurtigere, mere præcis og mere kosteffektiv end tilsvarende manuelle løsninger. Kort sagt vil det løfte jeres processer og forbedre jeres drift.

Billedanalyse med AI er blandt andet brugbart inden for genbrug, hvor man får en real time alarm, hvis der bliver lavet en fejlsortering på genbrugspladsen, så der kan reageres med det samme. Billedanalysen er mulig, da vores kameraer hele tiden scanner for kendte og ukendte objekter.

Vores system binder sig dog ikke til enkelte brancher, men kan tilpasses alle områder, hvor det giver mening at scanne for objekter. Dette kan for eksempel være i forhold til sikkerhed, statistik eller indtjening, hvor vores system håndterer alt fra detektion til fakturering.

Ligesom vores system er Optidata A/S altid fokuseret på udvikling, og vi tilpasser vores systemer, så de passer til vores kunders behov. Med billedanalyse fra os får I derfor et gennemtestet system, som arbejder ud fra jeres specifikke ønsker.

Som kunde hos Optidata A/S får I samtidig adgang til en lang række udvidelser, som nemt kan integreres med jeres billedanalyse. For eksempel har vi stor ekspertise inden for ANPG (automatisk nummerpladegenkendelse), intelligent adgangskontrol og betaling via nummerplade (Pay by Plate).

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør