Skadedetektering

Automatisk skadedetektering på køretøjer

Optidata A/S leverer systemer til automatisk skadedetektering på større køretøjer. Ved hjælp af kunstig intelligens (AI) detekterer vores system skader på køretøjet ved indkørsel og udkørsel, så I altid har overblik over, hvilke køretøjer der har skader og hvornår de er opstået.

Skadedetektering kan kobles sammen med nummerpladegenkendelse, så I altid kan søge frem til skader på det enkelte køretøj, og vores system integreres let med kørselssystemer, så I har et klart overblik over hvem der har ført køretøjet, når der er opstået en skade.

Vores system til skadedetektering er oplagt til lastbilcentraler og buscentraler. Centraler med et stort antal køretøjer og flere chauffører pr. køretøj giver oplagte muligheder for at optimere skadedetekteringen med et automatisk system.

Skadedetektering fra Optidata A/S skaber et datapunkt ved hver indkørsel og udkørsel, så I både har billeder, tidspunkt og oplysninger i forhold til køretøj og chauffør i samme søgning. Det giver et hurtigt overblik og hjælper til med at undersøge årsagen til skader.

Systemet detekterer skaderne automatisk, når køretøjet kommer til systemets kameraer, og ved hjælp af AI gives der notifikationer omkring nye skader. I sparer derfor ressourcer på gennemgang af køretøjer, da I kan nøjes med at efterse nye skader.

Ved at blive gjort opmærksom på skader når de opstår, kan I også få behandlet dem, inden der opstår følgeskader. Herved bliver skadedetekteringen en direkte økonomisk gevinst i forhold til at reducere jeres værkstedsregninger.

Da skadedetekteringen fungerer som et meget præcist kontrolsystem over skader, hvor der skabes en direkte kobling mellem køretøj, skade og chauffør, vil I også mærke en præventiv effekt i form af, at der opstår færre skader på jeres køretøjer.

Med skadedetektering som er bygget på AI får I et system, som hele tiden lærer, når I bruger det. Hver gang det ser en specifik type skade, vil systemet blive bedre til at lære denne skade at kende. Det giver en konstant stigende detektionsrate, og et system i konstant udvikling.

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør