Nummerpladegenkendelse

Nummerpladegenkendelse til genbrug

Optidata A/S tilbyder et unikt ANPG-system (automatisk nummerpladegenkendelse), som med scanning af nummerplader automatisk identificerer og registrerer alle indkørsler. Vi udvikler kundespecifikke integrationer, der løfter jeres processer ved hjælp af kunstig intelligens (AI).

Nummerpladegenkendelse er kernen i vores operation, som vi bygger en lang række systemer omkring. I kan tilkoble moduler som automatisk fakturering, trafiktælling og adgangskontrol, så I får et system, der passer specifikt til jeres behov.

Vores fokus er at skabe et setup, der løfter jeres virksomheds drift. Derfor designer vi fleksible systemer, som kan bruges i flere brancher. For eksempel har vores kunder inden for genbrug stor glæde af vores systemer til automatisk fakturering og detektering af påhæng.

Skal I bruge et system til Pay by Plate finder I den oplagte partner i Optidata A/S. Vores system kan sættes op til direkte betaling med kreditkort, så jeres kunder får en let løsning til at håndtere deres betaling for indkørsel, mens jeres virksomhed får automatiseret faktureringen.

Nummerpladegenkendelse er også kernen i vores service til automatisk adgangskontrol. Automatisk adgangskontrol er en mærkbar effektivisering for døgnpladser, campingpladser, fabrikker, lager eller havne, hvor der skal kunne gives adgange til alle eller enkelte i forskellige tidsrum.

Vores software integreres med jeres nuværende systemer, så I får optimal udnyttelse af de data, I modtager gennem scanning af nummerplader. Ved at integrere data fra de forskellige systemer, får I en stærkere og mere effektiv drift, der altid optimeres.

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør