Adgangskontrol

Nummerpladegenkendelse til genbrug

Med scanning af nummerplader får I intelligent adgangskontrol til jeres behov. Optidata A/S leverer fuldautomatiske systemer til adgangskontrol via automatisk nummerpladegenkendelse (ANPG). Intelligent adgangskontrol er oplagt til døgnpladser, campingpladser, fabrikker, lager eller havn.

Optidata A/S er specialiseret inden for ANPG, og hos os får I et kosteffektivt og gennemtestet system til adgangskontrol. Med automatisering af adgangskontrollen sparer I ressourcer, og vores system giver jer høj fleksibilitet i forhold til at opsætte regler, for hvem der skal have hvilke adgange.

Med intelligent adgangskontrol får I blandt andet mulighed for kun at tillade bestemte eller alle nummerplader i bestemte tidsperioder. I får også en fuld log med registreringer af for eksempel tidspunkt, lokation, billede og kundenavn.

Den store mængde af informationer stiller krav til datasikkerheden. Derfor er vores system udviklet til at overholde de offentlige digitaliseringskrav og GDPR. Det giver datasikkerhed for både jer og jeres kunder, samtidig med at jeres adgangssystem forbedres.

Jeres kunder opretter sig selvbetjent på en online-portal, hvor de har overblik over deres adgange og egne registreringer. Dette giver kunder og brugere en sikkerhed i forhold til at kunne dokumentere hvor de har været og hvornår.

Vores system er bygget op omkring høj brugervenlighed, så både jeres kunder og jeres medarbejdere møder en intuitiv platform. Herved får kunderne en oplevelse af jer som en virksomhed på forkant med teknologien, samtidig med at I skal bruge minimal oplæringstid for at håndtere systemet.

Sideløbende med den automatiske adgangkontrol indeholder systemet manuel åbning direkte fra backoffice-systemet eller app. Dette højner sikkerheden på jeres plads, da det altid vil være muligt for jer at gå ind og overtage styringen fra det automatiske system.

Optidata A/S lægger stor vægt på at udvikle løsninger, som hjælper vores kunder. Derfor udvikler vi også hele tiden på den bagvedliggende scanning af nummerplader, så jeres adgangskontrol bliver ved med at være håndteret af markedets bedste løsning inden for ANPG.

Med adgangskontrol via ANPG fra Optidata A/S får I desuden mulighed for at koble flere led på, såsom betaling via nummerplade. Hvis jeres adgangskontrol skal kombineres med en automatisk betalingsløsning, er vi derfor den oplagte partner til at give et system, der kan begge dele.

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør