Trafik

Optidata A/S leverer branchespecifikke løsninger, så I får de moduler, der giver mening for jer. Til Trafik lægger vi særligt vægt på vores systemer inden for nummerpladegenkendelse, trafiktælling og billedanalyse med AI.

Hver branche har sine egne behov, og det samme har hver kunde. Derfor er vores system agilt, så det kan tilpasses præcist til jer. Udgangspunktet er intelligent nummerpladegenkendelse, som vi benytter til at automatisere jeres processer og effektivisere jeres drift.

Vores løsning til virksomheder inden for Trafik er udformet med henblik på at skabe et system, som løser en række kerneopgaver inden for trafikanalyse. Med brug af kunstig intelligens (AI) til databehandling optimerer vi jeres processer og løfter jeres drift.

AI benyttes til vores kameraløsninger for at I hele tiden får optimeret jeres blik på jeres egen plads og køretøjer. Ved at lade en computer assistere i detektion og kategorisering, kan I få automatiseret alt fra skadedetektering til adgangskontrol.

Vores systemer er designet med brugervenlighed for øje, og det er vigtigt for os, at I kommer let i gang. Derfor er vores system let at integrere med jeres eksisterende systemer, og vi sørger for at give jer oplæring i brug af platformene.

Nummerpladegenkendelse
Automatisk nummerpladegenkendelse (ANPG) danner grundlag for en integrationer, som I kan få til jeres virksomhed. Ved at opsætte kameraer der scanner nummerplader, indhenter I data, som kan bruges til at kategorisere køretøjer, udføre trafiktælling og meget mere.

Trafiktælling
Få det fulde overblik over trafikken ind og ud af jeres område med vores systemer til trafiktælling og trafikanalyse. Trafiktælling udført med kameraer er mere præcist end trafiktælling med spoler i vejen, og med vores løsning får I langt mere data på køretøjerne.

Billedanalyse med AI
Med intelligent billedanalyse baseret på AI får I et system, der automatisk detekterer og kategoriserer køretøjer ud fra de parametre, som I sætter. Har I for eksempel behov for fokus på specifikke nummerplader, typer af køretøjer eller påhæng, håndteres det automatisk.

Dashboard med statistik
Fordelen ved at koble flere moduler på til jeres pakke er, at I styrker den data, som I får ud af det. I vores system får I et dashboard, hvor I kan tilgå statistik og analysere optimeringspunkter til jeres drift.

Referencer inden for trafik

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør