Logistik & Transport

Automatisk skadedetektering på køretøjer

Optidata A/S leverer branchespecifikke løsninger, så I får de moduler, der giver mening for jer. Til Logistik & Transport lægger vi særligt vægt på vores systemer inden for nummerpladegenkendelse, skadedetektering, trafiktælling og adgangskontrol.

Hver branche har sine egne behov, og det samme har hver kunde. Derfor er vores system agilt, så det kan tilpasses præcist til jer. Udgangspunktet er intelligent nummerpladegenkendelse, som vi benytter til at automatisere jeres processer og effektivisere jeres drift.

Vores løsning inden for Logistik & Transport er skabt med henblik på at gøre virksomheders processer smartere og mere omkostningseffektive. Dette gør vi ved brug af kunstig intelligens (AI), som skaber automatisk detektion og kategorisering på billeder. 

AI benyttes til vores kameraløsninger for at I hele tiden får optimeret jeres blik på jeres egen plads og køretøjer. Ved at lade en computer assistere i detektion og kategorisering, kan I få automatiseret alt fra skadedetektering til adgangskontrol.

Vores systemer er designet med brugervenlighed for øje, og det er vigtigt for os, at I kommer let i gang. Derfor er vores system let at integrere med jeres eksisterende systemer, og vi sørger for at give jer oplæring i brug af platformene.

Nummerpladegenkendelse
Automatisk nummerpladegenkendelse (ANPG) danner grundlag for integrationerne, som I kan få til jeres virksomhed. Ved at opsætte kameraer der scanner nummerplader, indhenter I data, som kan bruges til at kategorisere køretøjer, at detektere skader, udføre adgangskontrol og meget mere.

Trafiktælling
Få det fulde overblik over trafikken ind og ud af jeres område med vores systemer til trafiktælling og trafikanalyse. Trafiktælling udført med kameraer er mere præcist end trafiktælling med spoler i vejen, og med vores løsning får I langt mere data på køretøjerne.

Skadedetektering
Ved at benytte AI til at detektere skader på jeres køretøjer, får I både en mere præcis detektering og en mere kosteffektiv løsning. Med vores systemer tjekkes der automatisk for skader ved både indkørsel og udkørsel, og skaderne kan kobles til et tidspunkt og specifik chauffør.

Adgangskontrol
Intelligent adgangskontrol via nummerpladegenkendelse er en effektiv og præcis måde at håndtere adgange på. I tildeler let adgange til specifikke køretøjer ud fra deres nummerplade og indstiller hvilke adgange de skal have, samt i hvilke tidsrum de skal gælde.

Dashboard med statistik
Styrken ved at koble flere moduler på til jeres pakke er, at I styrker den data, som I får ud af det. I vores system får I et dashboard, hvor I kan tilgå statistik og analysere optimeringspunkter til jeres drift.

Referencer inden for logistik & transport

Kontakt os

Jacob Agerled, CEO / Adm. Direktør