firkanter groen sort - Nummerpladegenkendelse

Nummerpladegenkendelse

Softwareintegration på tværs af din virksomheds systemer med Nummerpladegenkendelse

Optidata A/S tilbyder et unikt ANPG-system, Automatisk Nummerpladegenkendelse, som med nummerplade aflæsning identificerer og registrerer alle indkørsler automatisk. Benyttes også til trafiktælling og automatisk fakturering.

Din virksomhed og dine medarbejdere benytter sikkert allerede et eller flere softwaresystemer, som i det daglige letter en række opgaver og arbejdsgange. 

Er det tid til en optimering, der letter endnu flere arbejdsgange eller manuel betjening, og kan du se nogle muligheder for driftsoptimering?

ANPG - Nummerpladegenkendelse og kunstig intelligens, AI

Vi kombinerer den aller nyeste viden om systemintegration og kunstig intelligens (artificial intelligence, AI) med et indgående kendskab til din virksomheds forretningsgange og processer.

Med fokus på Automatisk Nummerpladegenkendelse udvikler vi kundespecifikke systemintegrationer, der håndterer system algoritmer ved hjælp af kunstig intelligens, AI. 

Dette sikrer automatisk håndtering af data, så din virksomhed får optimeret drift og får frigivet ressourcer og tid til højere service, bedre omsætning og gladere kunder.

Den nødvendige data indhentes fra Skat, Motorristret og Virk

Data visualiseres for administrator og for dine kunder til et brugbart format. Det betyder bedre service for dine kunder og bedre overblik over alle indkørsler.

Med den Innovative machine learning og kunstig intelligens (AI) opnår du og dine medarbejdere bedre forudsigelighed.

Optidata A/S arbejder uafhængigt af andre

– og vi har en række kvalificerede samarbejdspartnere, som leverer nummerpladekamera og nummerplade scanner til selve hardwaren til aflæsning af alle indkørsler.

Screenshot 3 - Nummerpladegenkendelse

ANPG på genbrugspladsen

Automatisk fakturering er blot en af flere optimerings-muligheder vi tilbyder med nummerpladegenkendelse på genbrugspladsen. 

tjektegn hvid - Nummerpladegenkendelse

Projekter i pipeline

Vi har mange spændende projekter under udvikling.
Se her hvilke systemer og løsninger, vi har i pipeline.

gdpr obapt25r2wtyg7k15ptbwc1qbzima6r3z56wjwsayc - Nummerpladegenkendelse

GDPR – Nummerpladegenkendelses-systemet lever op til offentlige digitaliseringskrav.

Tal fra Pilotprojekter

Dataindsamling af erhvervsindkørsler.

Kommunen ønskede at få valid data på, hvor mange fakturerbare erhvervsindkørsler der kom på deres genbrugspladser, hvortil disse data kunne sammenlignes med deres egne data.

Resultatet af testen viste, at det kun var hver 6. erhvervsindkørsel, der betalte.

Kommunen gik dermed glip af et millionbeløb på årsbasis for erhvervsindkørsler. 

Data på abonnementsordning til erhvervsindkørsler: 

Kommunen ville sammenlignede data med, hvor mange erhvervsbiler, der brugte genbrugspladserne, som ikke betalte via abonnementsordning.

Resultatet af testen viste, at kun 40% af erhvervsindkørsler var tilmeldt kommunens abonnementsordning. Dermed kørte 60% gratis. 

Nummerplade genkendelse kontra spoler i vejen.

Kommunen ønskede at få valide tal på besøgende på udvalgte pladser og områder. Med nummerplade systemet fra Optidata kunne vi give mere eksakte tal på antal af besøgende samt lave analyser på besøgstid og besøgsmønster på pladserne.

Resultatet af testen viste at spolerne i vejen talte flere indkørsler dobbelt og kunne ikke differencerne imellem påhæng på køretøjer. Tallene med nummerpladegenkendelses systemet gav et mere retvisende tal og gav brugbar data til optimering.

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

optidata nyhed nummerpladegenkendelse

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Vi giver dig seneste nyt om systemoptimering med nummerpladegenkendelse